Email

Info@cistopro.rs

Kontakt tel:

+381692241231

 

Uslovi korišćenja veb sajta

Čisto Profesionalno

  1. Uvod
  2. Dobrodošli na veb sajt „Čisto Profesionalno“. Pristupanjem i korišćenjem ovog sajta, pristajete na sledeće uslove korišćenja. Ako se ne slažete sa ovim uslovima, molimo vas da ne koristite naš sajt.
  3. Prava intelektualne svojine Sadržaj na ovom sajtu, uključujući tekstove, slike, grafike, logotipe i ostale materijale, zaštićen je zakonima o autorskim pravima i pripada vlasnicima sajta „Čisto Profesionalno“. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela ovog sajta je zabranjeno.
  4. Odgovornost Vlasnici i autori sajta „Čisto Profesionalno“ ne preuzimaju odgovornost za tačnost, potpunost ili aktuelnost informacija objavljenih na sajtu. Takođe, ne preuzimaju odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem sajta ili informacija sa sajta.
  5. Promene uslova korišćenja Vlasnici sajta zadržavaju pravo da u bilo kom trenutku izmene ili dopune ove uslove korišćenja. Posetioci su dužni da redovno proveravaju uslove korišćenja i pridržavaju se aktuelne verzije.
  6. Povezani sajtovi „Čisto Profesionalno“ može sadržati linkove ka drugim veb sajtovima. Ne preuzimamo odgovornost za sadržaj ili praksu privatnosti tih sajtova.
  7. Privatnost Sve informacije koje sajt „Čisto Profesionalno“ prikuplja koristiće se u skladu sa našom  (politikom privatnosti ).
  8. Ograničenje korišćenja Korisnicima je zabranjeno postavljanje ili prenos materijala koji je nezakonit, preteći, klevetnički, štetan, vulgaran ili na bilo koji način štetan.
  9. Završne odredbe U slučaju bilo kakvog spora u vezi sa korišćenjem ovog sajta primeniće se zakoni Republike Srbije, a nadležni sudovi biće sudovi u Srbiji.Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa našom politikom kolačića, molimo vas da nas kontaktirate putem dostupnih kontakata na sajtu. Link za kontakt :https://cistopro.rs/kontakt/