SerbianEnglishGermanSwedishRussian
Profesionalnopranje staklenih površina-Čisto Profesionalno-servis-za ciscenje
SerbianEnglishGermanSwedishRussian

Pranje tendi

Pranje tendi za terase, dvorište, bašte.

Pranje tende za terase, dvorište i bašte je važan zadatak koji treba redovno obavljati kako bi se održala estetika i funkcionalnost vašeg dvorišta ili bašte. Tende su izložene različitim vremenskim uslovima i prašini, a samim tim se brzo zaprljaju i gube svoj sjaj.

Kao stručnjaci za pranje tendi za terase, dvorište i bašte, pružamo kvalitetnu i efikasnu uslugu čišćenja koja će vašim tendama vratiti sjaj i izgledati kao nove. Naš tim je obučen da koristi najbolje metode i sredstva za pranje, kako ne bi oštetili vaše tende ili njihov okvir.

Pranje tendi se obavlja pomoću Sistema ekološkog čisćenja  i specijalizovanih sredstava za čišćenje, što nam omogućava da uklonimo prljavštinu, prašinu i ostale nečistoće. Na taj način se poboljšava estetika vašeg dvorišta ili bašte i smanjuje potreba za održavanjem.

Ukoliko želite da vaše tende za terase, dvorište ili baštu izgledaju kao nove i da doprinose lepšem izgledu vašeg dvorišta ili bašte, ne ustručavajte da nas kontaktirate. Naš tim će se brinuti da vaše tende budu u savršeno čiste.

fashionable girl on the background of a store with a striped awning