SerbianEnglishGermanSwedishRussian
Profesionalnopranje staklenih površina-Čisto Profesionalno-servis-za ciscenje
SerbianEnglishGermanSwedishRussian

PRANJE PROZORA

Pranje prozora na prvi pogled izgleda jednostavno i lako? Odgovor je NE! U praksi zna da bude veoma teško i naporno, potrebno je dosta vremena, truda, volje i zelje da bi postigao kvalitet, obuka i profesionalnost kakvu mi imamo.

Mi to radimo lako, brzo, efikasno uz povoljne cene pranja pozora i staklenih površina.

Mnogi savetuju da se prozori ne peru po suncu iz razloga kako kažu, kada jako sunce direktno obasjava staklenu površinu i samo pranje prozora je teže jer se sve nečistoce zapeku za staklo. Da u pravu su!

Za nas to nije problem peremo prozore u svim vremenskim uslovima sunce, kiša, sneg!

U jednu od naših specijalnosti spada i spoljašnje i unutrašnje pranje prozora, tradiconalnom metodom pranja prozora uz upotrebu brisača, perača prozora, i uz upotrebu ekološko bezbednih sredstvava za čisćenje stakla i svih vrsta staklenih površina, prozora i prozorskih okvira. Veliku pažnju posvečujemo detaljima, kada operemo prozor da su sve nečistoće, otisci prstiju i ostatci prljave vode uklonjeni a prozori čisti i ispolirani.

Rezultat: Kristalno blistavo i čisto!

Profesionalna oprema za pranje stakla i sredstva za čisćenje staklenih površina koju koristimo za pranje stakla i pranje staklenih površina, daju nam mogućnost da Vam ponudimo najbolju uslugu u Srbiji. Za pranje i čisćenje staklenih površina i pranje prozora koristimo sredstvo za čišćenje stakla sa efektom leptira koja staklu daju visok sjaj, dugotrajnu zaštitu od ponovnog prljanja.

Profesionalna oprema za pranje prozora, koju mi posedujemo omogućava nam da svako staklo oćistimo brzo i kvalitetno. Deo opreme možete pronaći u prodavnici pranjeprozora.com Moerman, Unger, Wagtail, Black Diamond, Ettore, Sanitain, Superol, Norton, Maykker, IPC Pulex.

Pranje prozora čistom vodom (PURE WATER) Ekološko čisćenje profesionalnim teleskopskim štapovima do 15m visine uz veoma povoljne cene pranja prozora.

Šta je to, i kako sistem funkcioniše? Pogledajte na našoj stranici ECO-čišćenje stakla.

visinsko pranje ciscenje balkona cisto sjajno staklo pranje prozora

Pranje prozora cena?

Cena pranja prozora zavisi od vrste prozora, količine rada i lokacije. Za tradicionalno pranje prozora do 3 metra visine cene se kreću od 45 do 180 din po m2 sve zavisi koliko stakla imate koje treba očistiti. Najbolje je da nas kontaktirate, o da dobijete tačnu cenu pranja prozora.

Profesionalna usluga

Naša usluga je fleksibilna omogućavamo individualne prilagođene pakete koje mogu da uključe čišćenje jednog ili više stakala, bilo da se radi o kućnim ili komercijalnim objektima. Učinićemo sve da vam pružimo profesionalnu uslugu pranja prozora, izloga, koja će biti brza, efikasna i pouzdana. Naše profesionalne metode čišćenja prozora značajno će produžiti vek prozora i na taj način će vam pomoći da uštedite novac na budućim popravkama ili zamenama. Naš servis je izuzetno pouzdan i dostupan je kada god vam je potrebna usluga čišćenja. Uz našu brzu i profesionalnu uslugu čišćenja prozora, sigurni smo da će vam se svideti rezultati. Pre čišćenja prozora, naš tim će sprovesti detaljnu ocenu stanja i bezbednosti prozora. Štaviše, naša profesionalna ekipa će vam ponuditi kreativne savete za održavanje prozora koji će vam pomoći da vaš dom izgleda sjajno.