Email

Info@cistopro.rs

Kontakt tel:

+381692241231

Politika Privatnosti

Poslednji put ažurirano 03. novembra 2023.
Datum stupanja na snagu 03. novembra 2023.

Ova Politika Privatnosti opisuje politike kompanije Čisto Profesionalno, sa sedištem na adresi Svetozara Markovića 84, Kragujevac 34000, Srbija, u vezi sa prikupljanjem, korišćenjem i otkrivanjem vaših informacija koje prikupljamo kada koristite našu veb stranicu (https://cistopro.rs/). („Usluga pranja prozora, ciscenja solarnih panela, pranje staklenih fasada, pranje tendi,“). Pristupanjem ili korišćenjem Usluge, vi dajete saglasnost za prikupljanje, korišćenje i otkrivanje vaših informacija u skladu sa ovom Politikom Privatnosti. Ako ne dajete svoju saglasnost za isto, molimo vas da ne pristupate i ne koristite Uslugu.
Možemo izmeniti ovu Politiku Privatnosti u bilo kom trenutku bez prethodnog obaveštenja i objavićemo revidiranu Politiku Privatnosti na Usluzi. Revidirana politika će stupiti na snagu 180 dana od kada je objavljena na Usluzi i vaš dalji pristup ili korišćenje Usluge nakon tog vremena predstavljaće vašu prihvatanje revidirane Politike Privatnosti. Stoga preporučujemo da redovno pregledate ovu stranicu.

Informacije koje prikupljamo:
Prikupićemo i obradićemo sledeće lične informacije o vama:

Ime
E-mail
Mobilni telefon

Kako koristimo vaše informacije:
Informacije koje prikupljamo o vama koristićemo u sledeće svrhe:

Marketing/Promocija
Izjave klijenata
Ciljano oglašavanje
Zaštita sajta
Ako želimo da koristimo vaše informacije u druge svrhe, zatražićemo vašu saglasnost i koristićemo vaše informacije samo nakon što dobijemo vašu saglasnost i tada samo za svrhu(e) za koje ste dali saglasnost, osim ako nismo obavezni da postupimo drugačije po zakonu.

Kako delimo vaše informacije:
Nećemo preneti vaše lične informacije trećoj strani bez vaše saglasnosti, osim u ograničenim okolnostima opisanim ispod:

Analitika
Zahtevamo od takvih trećih strana da lične informacije koje im prenesemo koriste samo za svrhu za koju su prenete i da ih ne zadržavaju duže nego što je potrebno za ispunjavanje navedene svrhe.
Takođe možemo otkriti vaše lične informacije za sledeće: (1) da bi se poštovao važeći zakon, propis, sudski nalog ili drugi pravni postupak; (2) da bi se sproveli vaši ugovori sa nama, uključujući ovu Politiku Privatnosti; ili (3) da bi se odgovorilo na tvrdnje da vaša upotreba Usluge krši prava trećih strana. Ako se Usluga ili naša kompanija spoji ili bude preuzeta od strane druge kompanije, vaše informacije će biti jedna od imovina koja se prenosi novom vlasniku.

Zadržavanje vaših informacija:
Zadržaćemo vaše lične informacije kod nas 90 dana do 2 godine nakon što korisnici zatvore svoje naloge ili koliko je potrebno da ispunimo svrhe za koje su prikupljene kako je detaljno opisano u ovoj Politici Privatnosti. Možda će biti potrebno da zadržimo određene informacije duže periode kao što su vođenje evidencije/izveštavanje u skladu sa važećim zakonom ili iz drugih legitimnih razloga poput sprovođenja pravnih prava, prevencije prevare itd. Rezidualne anonimne informacije i agregatne informacije, koje vas ne identifikuju (direktno ili indirektno), mogu biti čuvane neograničeno.

Vaša prava:
U zavisnosti od primenjivog zakona, možda imate pravo da pristupite i ispravite ili izbrišete svoje lične podatke ili primite kopiju svojih ličnih podataka, ograničite ili se usprotivite aktivnoj obradi vaših podataka, zatražite od nas da podelimo (prebacimo) vaše lične informacije na drugu entitet, povučete bilo koji pristanak koji ste nam dali za obradu vaših podataka, pravo da podnesete žalbu nadležnom organu i druga prava koja mogu biti relevantna prema važećim zakonima. Da biste iskoristili ova prava, možete nam pisati na e mail Odgovorićemo na vaš zahtev u skladu sa važećim zakonom.
Možete se odjaviti od direktnih marketinških komunikacija ili profilisanja koje vršimo u marketinške svrhe tako što ćete nam pisati na E mail kontakt podatke mozete naci na stranici ( KONTAKT )
Imajte na umu da ako nam ne dozvolite da prikupljamo ili obrađujemo potrebne lične informacije ili povučete saglasnost za obradu istih za potrebne svrhe, možda nećete moći da pristupite ili koristite usluge za koje su vaše informacije tražene.

Kolačići itd.
Da biste saznali više o tome kako koristimo ove tehnologije praćenja i vaše izbore u vezi sa ovim tehnologijama praćenja, molimo vas da se upoznate sa našom Politikom Kolačića.

Sigurnost:
Sigurnost vaših informacija je važna za nas i koristićemo razumne mere sigurnosti kako bismo sprečili gubitak, zloupotrebu ili neovlašćenu izmenu vaših informacija pod našom kontrolom. Međutim, s obzirom na inherentne rizike, ne možemo garantovati apsolutnu sigurnost i shodno tome, ne možemo osigurati ili garantovati sigurnost bilo koje informacije koje nam prenosite i to činite na sopstveni rizik.

Linkovi trećih strana & Korišćenje vaših informacija:
Naša Usluga može sadržati linkove ka drugim veb sajtovima koji nisu pod našom operativom. Ova Politika Privatnosti ne adresira politiku privatnosti i druge prakse bilo koje treće strane, uključujući bilo koju treću stranu koja upravlja bilo kojim veb sajtom ili uslugom koja može biti dostupna preko linka na Usluzi. Strogo vam savetujemo da pregledate politiku privatnosti svakog sajta koji posetite. Nemamo kontrolu i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse bilo koje treće strane sajtova ili usluga.

Službenik za žalbe / Službenik za zaštitu podataka:
Ako imate bilo kakva pitanja ili zabrinutosti u vezi sa obradom vaših informacija koje su dostupne kod nas, možete poslati e-mail našem Službeniku za žalbe u Čisto Profesionalno, Svetozara Markovića 84 Vaše zabrinutosti ćemo adresirati u skladu sa važećim zakonom.

Politika Privatnosti generisana sa CookieYes.