Email

Info@cistopro.rs

Kontakt tel:

+381692241231

Čisto Profesionalno

Naša priča

Naša priča počinje sa Milanom Fahlanderom, osnivačem i pokretačem naše porodične firme, koja je osnovana 2022. godine u Srbiji, predstavlja plod dugogodišnjeg iskustva i stručnosti u oblasti profesionalnog čišćenja. Milan je svoje obimno znanje i veštine razvijao radeći na raznovrsnim projektima u Švedskoj, gde je stekao preko deset godina sjajnog iskustva u profesionalnom čišćenju. Milanova strast i ekspertiza u oblasti čišćenja prozora inspirisale su ga da svoje usluge proširi i na Kragujevac. Upravo tu, Milan je osnovao prvi specijalizovani servis za čišćenje prozora, donoseći skandinavsku preciznost i kvalitet u srce Srbije. Čisto Profesionalno se brzo istakao kao lider u pružanju usluga čišćenja prozora, zahvaljujući Milanovom stručnom pristupu i posvećenosti detaljima.

Očišćenih prozora

Uspešnih projekata

%

Zadovoljstvo klijenata

Posvećenost 

Svakom projektu pristupamo sa istom strašću i posvećenošću, bilo da se radi o malim stambenim objektima ili velikim poslovnim kompleksima. Naš cilj je da vaš osmeh zablista kao i Vaše staklene površine posle obavljenog posla.

Naša Predanost Svakom Zadatku

Ono što nas izdvaja od drugih nije samo naša posvećenost kvalitetu, već i vatrena strast s kojom pristupamo svakom zadatku.

Samo najbolje za Vaše staklene površine

Koristimo samo najbolju opremu i specijalizovane preparate za čišćenje stakla i uklanjanje kamenca. Mi smo jedinstveni u Srbiji koji uvozimo i koristimo ove proizvode za održavanje staklenih površina.