SerbianEnglishGermanSwedishRussian
Profesionalnopranje staklenih površina-Čisto Profesionalno-servis-za ciscenje
SerbianEnglishGermanSwedishRussian

Najčešća pitanja

Cene se kreću od 40 din m2 tačnu cenu odredjujemo tek kada pogledamo vaš objekat.
Cena se odredjuje po satu u zavisnosti od visine i veličine objekta Od 1600din do 3000din.
Plaćanje se vrši preko fakture posle odrađenog posla sami birate želite li fakturu na kućnu adresu ili email fakturu.
Da! Posle pranja svaki prozor je savršeno ispoliran!

Koristimo profesionalnu opremu i sredstva za pranje prozora svetskih poznatih proizvodjača kao što su UNGER ,SÖRBO, MOERMAN, WAGTAIL

Spoljašni prozori se brže prljaju, preporučujemo spoljašnje pranje minimum četiri puta godišnje, unutrašnje pranje minimum dva puta godišnje.
Da! Peremo prozore u svim vremenskim uslovima do -15c!
Postoji mnogo aspekata koje treba uzeti u obzir da bi smo vam rekli tačno vreme. Kada pogledamo vaše prostorije ili popunite naš online zahtev za ponudu możemo vam dati odgovor na ovo pitanje.
Ne! Ukoliko niste u mogućnosti da budete u vašem objektu,možete nam ostaviti ključ po dogovoru ključ dobijete nazad kada prozori budu čisti i ispolirani.

Najlakši način je da pozovete +381692241231 ili pošaljete mail na info@cistopro.rs Molimo vas da to uradite najkasnije 24h pre zakazanog vremena.

Termin čista voda u čišćenju prozora odnosi se na običnu vodu sa česme koja je filtrirana kroz sistem za prečišćavanje kako bi se uklonili svi prirodni minerali. Ova voda se često naziva dejonizovana voda zbog vrste filtracije koja se koristi.Mi volimo da kažemo kristalno čista voda.Pored vodonika i kiseonika (H20), voda iz slavine sadrži i minerale. Za piće to nije problem, ali za čišćenje kalcijum, magnezijum i drugi minerali ostaju kada se staklena površina koju smo oprali osuši .Tako da ostavlja bele otiske od tvrde vode.Primetićete da se one nakupljaju na staklu oko tuševa ili slavina kod kuće.